Informatie voor gasten

Omdat er best wel wat verschillen zijn tussen de diverse kerken, staat hieronder wat informatie voor gasten/vakantiegangers. Mochten er desondanks nog vragen zijn, mail die dan naar info@cgk-heerde.nl of bel naar 0578-701 047

• op de voorpagina van deze website kunt u alle nieuws lezen over de coronamaatregelen in onze gemeente. Weet dat u van harte welkom bent!
  • Het adres: Acacialaan 45, 8181GG Heerde. Klik hier voor een routebeschrijving.
  • Er is een openbare parkeerplaats achter de kerk (beperkt aantal plaatsen). Verder kunt u in de straten nabij het kerkgebouw parkeren.
  • Bij de ingang staan groeters. Ze zijn graag bereid om u te helpen met een psalmboekje en/of bijbel, die liggen klaar voor u als u die niet heeft.
  • Er is oppas aanwezig bij beide diensten. De groeters/koster wijzen u graag de weg, dus vraag het gerust even na!
  • Tijdens de dienst zijn er 2 collectes. Die worden ‘s morgens door de ouderling (bij aanvang van de dienst) voorgelezen. Bij de in/uitgang staan de bakken tbv uw collectegeld. Er is geen collecte tijdens de dienst
  • Heeft u een hoortoestel? We hebben een ringleiding in de gehele kerkzaal.
  • Bij de ingang van de kerkzaal kunt u een kussen meenemen, doe dat gerust, ze liggen er voor! (IVM de Covid-19 maatregelen liggen de kussens er op dit moment niet!)
  • In de reguliere diensten zingen we psalmen uit de berijming van 1773 en we lezen uit de herziene statenvertaling.

20150804_180703_Acacialaan

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.