Informatie voor voorgangers

U, als (gast)voorganger, kunt hier meer informatie vinden over onze gemeente.

20150804_180410_Acacialaan

U krijgt meestal in de week voor de dienst een e-mail van de koster. Hier kunt u de liturgie opgeven. Zou u deze mail terug willen sturen aan liturgie[at]cgk-heerde.nl.

Parkeren: Achter de kerk is een parkeerplaats met een voor de predikant gereserveerde plaats (ingang parkeerplaats is links van het kerkgebouw).

Microfoon: We maken gebruik van een headset-microfoon. In de consistorie wordt de microfoon bij u opgezet door de koster of een kerkenraadslid. We hebben een redelijke akoestiek in de kerkzaal, indien mogelijk, zou u daar een beetje rekening mee kunnen houden?

Camera: Achter in de kerkzaal hangt de camera voor de livestream. We streamen beeld via Youtube.

Livestream: we zenden online uit via Kerkdienstgemist.nl (alleen geluid) en via Youtube. Op het laatstgenoemde platform blijft alleen de preek en schriftlezing staan.

Als u in beide diensten voorgaat, dan bent u van harte welkom om mee te eten met een gezin uit de gemeente. Meer daarover in de mail van de koster. Heeft u verder nog vragen, dan verwijzen we u door naar de koster, via koster[at]cgk-heerde.nl of per telefoon: 0578-692141.

Wellicht ten overvloede: We lezen uit de Herziene Statenvertaling en zingen uit de psalmberijming van 1773. Vanaf medio 2020 is er de mogelijkheid om 1 lied uit Bundel Weerklank op te geven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.